Egy kezdő séfina kalandjai a konyhában

Kezdetek

Üdv Mindenkinek!

Én volnék a kezdő Séfina, aki konyhai tippeket és trükköket szeretnék megosztani veletek, gyakran a “hogyan ne rontsuk el” témában. Lehet sokszor gondba leszek a mennyiségekkel, mert legtöbbször nem követem a recepteket, csak szemre, ész nélkül rittyentek valamit, de azért megpróbálok majd közérthetően fogalmazni az adagok kapcsán.

Itt megtaláltok majd mindent, amiket én szívesen készítek. Szeretnék gyors vacsi tippeket adni, régi, otthon tanult különlegességeket mutatni, világkonyhai ételeket felvillantani, valamint olyan reggeliket, amiktől még egy hétfő reggel sem kezdődik unalmasan.

Szeretek főzni, sütni és mindent, ami konyhai ténykedés, eltekintve persze a takarítástól, így azt gondoltam miért ne oszthatnám meg ezt az élményt másokkal is. Nekem a főzés azért kikapcsolódás, mert kiszámítható. Pontosan tudom, hogy ha beteszek, 200 fokra a sütőbe egy csirkét, az bizony meg fog sülni. Nekem a konyha egy olyan terep, ahol nálam a kontroll. 

Tartsatok velem!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!